Internationale Vrouwendag

De vrouwen in de Partij van de Arbeid (VIP) Haarlem organiseren, in samenwerking met VIP landelijk, in de provincie Noord-Holland deze dag in Haarlem.

Het thema is 100 jaar vrouwenkiesrecht “Wat heeft dit ons gebracht?”

Zaanse helden

Het Wij zijn Zaankanters Café van PvdA Zaanstreek was een bijzondere avond voor Micky Biddlecombe, Jemuel Lampe, Erwin Stam en Astrid van der Meer. Als speciale gasten waren ze uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst die in de kookstudio van Stichting Met Elkaar in Westzaan werd gehouden. Voorgereden in bijzondere oldtimers werden ze over de rode loper als helden ontvangen.

Lawaai Schiphol

Op woensdag 14 december a.s. komt het Tweede Kamerlid Henk Leenders (PvdA) om 20.00 u. in het nieuwe Geesterhage, Geesterduinweg 3 Castricum spreken over de uitbreidingsplannen van Schiphol en de toenemende hinder van het vliegverkeer.

Lodewijk Asscher in gesprek met Zaankanters

Op 5 november ontving PvdA Zaanstreek de kandidaat-lijsttrekker Lodewijk Asscher in Inntel Hotel Zaandam. De huidige vice-premier en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ging met de vele aanwezigen in gesprek over zijn visie op Nederland.

Dag van de Zaanse ouderen stond in het teken van ouderen, wonen in combinatie met zorg en welzijn. PvdA Zaanstreek vindt het van belang om samen met de inwoners van de streek in gesprek te gaan over vraagtukken die er leven. Daarom organiseerde PvdA Zaanstreek de thema-avond met de titel; ‘hoe wonen Zaanse ouderen in de toekomst?’ De veranderingen zijn al gaande, maar wat betekent dat voor de ouderen van vandaag en de ouderen van morgen? En hoe borgen we dat de woningen voor ouderen ook toekomen aan ouderen uit die plaats? Vragen die aanbod kwamen tijdens een afwisselende en interactieve avond in Festina Lente Assendelft.

Lenie Rademaker (fractielid PvdA Zaanstad) trad op als gastvrouw van de avond en praatte de avond aan elkaar. Waar nodig werd zij hierin bijgestaan door medeorganisatoren Jeroen Olthof (wethouder Wonen & Zorg in Zaanstad) en Gerband de Lange (fractielid PvdA Wormerland).

Afgelopen donderdag ontvingen we het bericht dat Ans van der Velde na een lange en moedig gedragen ziekte op woensdag 22 juni is overleden.

Ans is de vrouw van ons zeer gewaardeerde lid Ruud van der Velde. Ans was er nog bij tijdens de uitreiking van van de versierselen naar aanleiding van de benoeming van Ruud als lid in de orde van Oranje Nassau op 17 februari jl.

We wensen Ruud, zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe met dit enorme verlies.

U kunt hier de digitale rouwkaart bekijken.

Afdelingen

Zaanstad

Zaanstad

on 22 november 2016 in module-afdelingen-afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Zaanstad mee bezig is en maak kennis met de Wethouder ...

Lees meer ...
134
Oostzaan

Oostzaan

on 22 november 2016 in module-afdelingen-afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Oostzaan mee bezig is en maak kennis met de fractieleden ...

Lees meer ...
131
Wormerland

Wormerland

on 22 november 2016 in module-afdelingen-afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Wormerland mee bezig is en maak kennis met de Wethouder ...

Lees meer ...
113
­