PvdA Ombudsteam Zaanstreek van start

ombudsteam2012Zaterdag 7 januari 2012 tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de PvdA Zaanstreek gaven Gerdi Verbeet (Tweede Kamer voorzitter) en Tanja Jadnanansing (PvdA Tweede Kamerlid) het startschot voor het PvdA Ombudsteam Zaanstreek.

"Een steuntje in de rug nodig? Schakel het PvdA Ombudsteam in!" Onder dit motto helpen 10 vrijwilligers alle inwoners van de Zaanstreek, PvdA-lid of niet, die zijn vastgelopen en om hulp vragen. Met alle kennis over wet- en regelgeving en een uitgebreid netwerk zoekt het Ombudsteam samen met de burger naar een oplossing van zijn of haar probleem.

Wilt u meer weten van de achtergrond en de werkwijze van het Ombudsteam? Luister dan naar het uitgebreide interview dat journalist Erik van der Meer van Zaanradio hield op vrijdag 6 januari 2012 met drie leden van het Ombudsteam.

Wilt u ook als vrijwilliger meehelpen of heeft u een tip of suggestie voor het Ombudsteam? Meld dit dan via het algemene emailadres!

De 10 vrijwilligers zijn Ko Kroezen, Mieke Patist, Maarten Klop, Ria Steenaart, Fons Arens, Grietje Bak, Hüsnü Polat, Lenie Rademaker en Jarco Sonneveld.

PvdA Ombudsteam Zaanstreek

Telefoon: 06 - 57 97 71 81

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geluidsfragmenten (klik op de muzieksleutel)

muzieksleutel muzieksleutel
Ombudsteam PvdA Deel 1 Ombudsteam PvdA Deel 2

Document

Origineel persbericht

Jaarverslag 2012

Foto's

fotoreportage