Jan Schaper leergang

De Jan Schaper-leergang is de leergang voor iedereen met interesse in het raadslidmaatschap. De leergang vindt elke vier jaar plaats in het jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. De eerstvolgende Jan Schaper-leergang vindt plaats in 2017.

Met de verkiezingsuitslag van 15 maart vers in het geheugen kijken we met dit jaarverslag terug op 2016. Een jaar waar we als afdeling met tevredenheid op terug kunnen kijken.

Songül Mutluer

Het afgelopen vier jaar heeft de PvdA landelijk haar nek uitgestoken en regeringsverantwoordelijkheid genomen. Er zijn moeilijke hervormingen doorgevoerd die noodzakelijk waren.  

Samen oud worden

PvdA Zaanstreek vindt het van belang rond grote vraagstukken om samen met u in gesprek te gaan. Daarom organiseerde PvdA Zaanstreek een thema-avond met de titel Samen oud worden in Zaanstad. De landelijke verkiezingen hebben invloed op lokaal beleid.

PvdA Fiets

Op de Koffie & Thee Bar – Samen Vooruit ontving PvdA Zaanstreek onze minister Jet Bussemaker. De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap sprak met een aantal jongeren over hun projecten, onderwijs, ondernemen, kansen krijgen, polarisatie en natuurlijk de verkiezingen. Aan tafel zaten de Zaanse jongeren Celal Guzel, Tim Struik, San San Nguyen, Chantal van Dijk en Araik Gingnagel.

moe1

Stichting MOE kan dankzij de samenwerking van Zaanse ondernemers de komende 12 maanden een schouderklopje uitreiken aan een mantelzorger.

Afdelingen

Zaanstad

Zaanstad

on 22 november 2016 in Afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Zaanstad mee bezig is en maak kennis met de Wethouder ...

Lees meer ...
257
Oostzaan

Oostzaan

on 22 november 2016 in Afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Oostzaan mee bezig is en maak kennis met de fractieleden ...

Lees meer ...
209
Wormerland

Wormerland

on 22 november 2016 in Afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Wormerland mee bezig is en maak kennis met de Wethouder ...

Lees meer ...
188
­