Vaar mee met Jan Hamming voor het Arie Lemsfonds

Het Arie Lemsfonds en burgemeester Jan Hamming nodigen u uit om op zondag 23 juni mee te varen over de Zaan. De boottocht begint om 16.00 uur bij Houtzaagmolen Het Jonge Schaap en eindigt om 18.00 uur aan de steiger van Windmill Cruises op de Zaanse Schans. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de goede doelen die het Arie Lemsfonds dit jaar ondersteunt.

KOOP UW TICKETS HIER

Jan Hamming gastheer en gids

Om onze doelen te bereiken gaan betrokken Zaankanters initiatieven ontplooien voor het inzamelen van de benodigde middelen en gelden. Burgemeester van Zaanstad Jan Hamming zal zich dit jaar als eerste gaan inzetten voor het fonds dat is vernoemd naar zijn voorganger Arie Lems. In een exclusieve boottocht zal de eerste burger van Zaanstad een uur lang vertellen over zijn kennismaking met de Zaanstreek. We varen langs bijzondere plaatsen en luisteren naar zijn ervaringen als burgemeester van Zaanstad. In een gezellige informele sfeer is er ook ruimte om hierover vragen aan hem te stellen.

Opbrengst voor het goede doel

Dit jaar kunnen Stichting inloophuis 1 is Samen en Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek rekenen op de steun van het Arie Lemsfonds. Beide doelen zetten zich in om eenzaamheid in Zaanstad te voorkomen en te bestrijden. Meer informatie hierover vindt u op onze site.

Programma

Op zondagmiddag 23 juni ontvangen we u graag voor deze bijzondere vaartocht vanaf de Zaanse Schans. Het programma is voor jong en oud een leuke ervaring en ziet er als volgt uit;

  • 16.00-16.45 inloop en ontvangst met een drankje bij houtzaagmolen Het Jonge Schaap
  • 16.45-17.00 welkom namens het Arie Lemsfonds en opstappen
  • 17.00-18.00 De boottocht die eindigt aan de steiger van Windmill Cruises.

Kaarten kosten € 25,00 p.p.

Tot 5 juni heeft u, als PvdA-lid, als eerste de mogelijkheid om uw plaatsen te reserveren. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Kom gezellig samen met vrienden en familie meevaren.

KOOP UW TICKETS HIER

Heeft u vragen over de boottocht en of de kaartverkoop mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit programma komt mede tot stand met dank aan de belangeloze medewerking van alle betrokkenen. 

Burgemeester Jan Hamming, Windmill Cruises en Houtzaagmolen Het Jonge Schaap

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze mooie zondagmiddag. Tot ziens!

Arie Lemsfonds

Oud PvdA-burgemeester van Zaanstad, Arie Lems, is de naamgever van het fonds. In zijn geest ondersteunt de stichting goede initiatieven in de Zaanstreek. Belangrijke termen daarbij zijn: verbindend, overbruggen van tegenstellingen, de dialoog benutten, geen onderscheid tussen rangen en standen, idealistisch en bewust van de omgeving. Wilt u deze uitgangspunten en de goede doelen van dit jaar ondersteunen dan kunt u deelnemen aan de activiteiten of uw bijdrage doneren via bankrekening op NL95 RABO 0323 4225 35 t.n.v. Stichting Arie Lemsfonds.

Het Arie Lemsfonds steunt sinds 2004 projecten en goede doelen in de Zaanstreek en is een onafhankelijk ANBI-stichting. Het fonds is voortgekomen uit PvdA Zaanstreek. Kijk voor meer informatie op www.arielemsfonds.nl

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­