Bestel een kerstbrood en bestrijd eenzaamheid

Het Arie Lemsfonds steunt initiatieven in de Zaanstreek. Voor dit jaar heeft de commissie twee organisaties geselecteerd die zich inzetten voor mensen die eenzaam zijn. Dit zijn: “Inloophuis 1 is samen” en “Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek”. Beide organisaties halen mensen uit hun isolement en zorgen ook rond deze feestdagen voor wat gezelligheid. Help hen de eenzaamheid te bestrijden, want niemand wil toch eenzaam zijn. Bestel het beste kerstbrood van de Zaanstreek. De opbrengst gaat naar deze projecten.

Uiteraard kunt u een kerstbrood bestellen voor eigen consumptie, maar geheel in de lijn en doelstelling van Arie Lems kunt u ook iemand verassen met een kerstbrood. Dat kunnen familie en vrienden zijn, maar ook kunt u iemand in uw omgeving verrassen die een bezoekje en een leuke attentie in de vorm van een kerstbrood niet verwacht. U kunt ook de mail doorsturen naar vrienden en familie in de Zaanstreek. 

kerstbrodenactie
De kerstbroden worden gebakken door Bakkerij Lex Brakenhoff.
Lex Brakenhoff draagt zijn deel bij door een behoorlijke korting per kerstbrood te verschaffen.

Bestellen kan zo
Als u een kerstbrood wilt bestellen dan kunt u dat doen door het invullen van bijgaand formulier of met dit online formulier en het overmaken van €10.- per kerstbrood op banknummer: NL95 RABO 0323422535 t.n.v. Arie Lemsfonds onder vermelding van kerstbrood.

Uw bestelling wordt van vrijdag 20 t/m dinsdag 24 december bij u thuis, of bij afwezigheid bij de buren, afgeleverd.

Voor bedrijven geldt dat u kerstbroden kunt bestellen voor uw personeel. De aflevering daarvan vindt in de week vóór kerst plaats. Vanaf maandag 16 december. Bestellen kan tot 12 december.

Namens het Arie Lemsfonds bedanken we u voor uw bestelling.

Het Arie Lemsfonds is een ANBI stichting. Kijk voor meer informatie op; www.arielemsfonds.nl

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­