Retteketet

Op zondag 18 mei heeft AZ bekend gemaakt een nieuw trainingscomplex in de Zaanstreek te willen realiseren. In de visie van AZ staat de ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers centraal. Een kwalitatief goed trainingscomplex is daarom erg belangrijk.Al geruime tijd is AZ serieus in gesprek geweest met de gemeente Alkmaar om het nieuwe trainingscomplex aan de Westrand in Alkmaar te realiseren. Als alternatief heeft AZ de gemeente Zaanstad benaderd over de plannen. 
Wethouder Sport, Jeroen Olthof (PvdA), heeft vervolgens gesprekken gevoerd met AZ. Een belangrijke voorwaarde vanuit de gemeente Zaanstad is dat de komst van de voetbalclub budget neutraal moet zijn. Vanuit de wensen van AZ is er een voorstel gedaan wat past binnen de mogelijkheden. Sportpark Kalverhoek in Wijdewormer biedt genoeg ruimte en is hierdoor een ideale locatie voor AZ. 

De komst van AZ zorgt voor een kwaliteitsimpuls voor het sportpark Kalverhoek. Er wordt een moderne topsportaccommodatie gebouwd waar ook ZCFC gebruik van gaat maken. 

Voetbalclub Alkmaar-Zaanstreek is weer fysiek verbonden met de Zaanstreek!

Complimenten voor wethouder Olthof en alle betrokkenen!

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­