peterdewit vierkant300300
Peter de Wit

Hallo, ik ben Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen. Sinds 2014 zit ik voor de PvdA in de raad van Oostzaan, gelukkig word ik daarbij ondersteund door Eelco Taams en Greet Oosterbaan. Bijna mijn hele werkzame leven, ben ik bezig in de volkshuisvesting. Goede betaalbare huurwoningen voor mensen die dit nodig hebben, daar zet ik me voor in. Niet iedereen kan zich een koopwoning veroorloven, dus moet er in Oostzaan ook voldoende aanbod zijn van huurwoningen. Graag zet ik me in voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft. Als u denkt dat ik u kan helpen, of u wilt iets onder mijn aandacht brengen, meld of mail het me.
Lees op Facebook meer over Peters werk in de Gemeenteraad

eelcotaams vierkant300300
Eelco Taams

Hallo, ik ben Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik ben Eelco Taams, 63 en geboren en getogen in Oostzaan. Ik ben al vele jaren actief voor de PvdA omdat ik blijf geloven in gelijke kansen en gelijke rechten voor iedereen. Van 2003 tot 2013 mocht ik PvdA-wethouder van Oostzaan zijn. Als ik terugkijk dan ben ik trots er op dat vele wegen en paden zijn opgeknapt, dat de KunstGreep er is gekomen en dat de Lishof, de Kolk, de Bieb, de Sporthal, de Korenaar, de Noorderschool en de Vitaminebron zijn vernieuwd. Ook nu blijf ik me als vrijwilliger inzetten voor het dorp en de partij.
Lees op Facebook wat Eelco doet voor Oostzaan

 

greetoosterbaan vierkant300300
Greet Oosterbaan

Hallo, ik ben Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na jarenlang elders te hebben gewoond zijn we acht jaar geleden verhuisd naar Oostzaan. Bij de PvdA Oostzaan houd ik me bezig met de WMO (zorg) en de jeugd. Heeft u te maken met zorg via de gemeente (huishoudelijke hulp, een rolstoel, scootmobiel of jeugdzaken) dan wil ik graag van u horen of dat goed gaat of dat er problemen zijn. 


greboom2015
Gré Boom

Hallo, ik ben Gré
Ik woon inmiddels 45 jaar met plezier in Oostzaan. Van 2002 tot 2010 zat ik in de Oostzaanse Gemeenteraad. Nu maak ik deel uit van het PvdA Afdelingsbestuur Zaanstreek. Naast de politiek ben ik vrijwilliger in Zorgcentrum De Lishof en ben ik bezorger van de Tafeltje Dek Je maaltijden in het dorp. Leuke en nuttige klussen, want ik vind extra aandacht voor de ouderen die dat nodig hebben heel belangrijk. In de Oostzaanse politiek heeft de PvdA altijd voor ogen of een maatregel goed is voor de mensen. Vooral bij punten als woningbouw of zorg valt het ons op dat het bij andere partijen vaak meer om geld gaat en niet om mensen.
Ik zal er voor blijven waken dat onze Oostzaanse PvdA het menselijke aspect niet uit het oog verliest!
Wil je meer weten over Gré? Kijk op Facebook.

lishof2016

Oudere Oostzaners willen in hun vertrouwde omgeving blijven

Afdelingen

Zaanstad

Zaanstad

on 22 november 2016 in Afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Zaanstad mee bezig is en maak kennis met de Wethouder ...

Lees meer
3755
Oostzaan

Oostzaan

on 22 november 2016 in Afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Oostzaan mee bezig is en maak kennis met de fractieleden ...

Lees meer
3246
Wormerland

Wormerland

on 22 november 2016 in Afdelingen

Lees meer over de actuele zaken waar de fractie van Wormerland mee bezig is en maak kennis met de Wethouder ...

Lees meer
3424
­