Het Ombudsteam van PvdA afdeling Zaanstreek is al weer in het zevende jaar van zijn bestaan. Ook in 2018 werden weer naar aard en ernst zeer uiteenlopende verzoeken om ondersteuning ontvangen.

Het Ombudsteam van PvdA afdeling Zaanstreek is al weer in het zesde jaar van zijn bestaan. Ook in 2017 werden weer naar aard en ernst zeer uiteenlopende verzoeken om ondersteuning ontvangen.

Het Ombudsteam van PvdA afdeling Zaanstreek is al weer in het vijfde jaar van zijn bestaan. Ook in 2016 werden weer naar aard en ernst zeer uiteenlopende verzoeken om ondersteuning ontvangen.

Ombudsteam

Het ombudsteam doet geen verslag over casussen. Tijdens de ledenraadvergadering van 25 november jl. werd de wens uitgesproken dat leden graag wat meer willen weten wat het ombudsteam naast casussen zoal doet. Graag geven wij invulling aan deze wens.

Oproep Ombudsteam aan de leden van de PvdA

Beste PvdA-leden Zaanstreek,                                           

U herkent het vast wel dat u op een verjaardag hoort dat er mensen zijn die van kastje naar de muur worden gestuurd? Of vastlopen in een wir war van regelingen.

Als lid van het PvdA kunt u ook mensen wijzen op de gratis hulp die het ombudsteam biedt.

Of misschien kent u zonder de verjaardag-verhalen mensen in uw omgeving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Verwijs deze mensen naar het ombudsteam.

Links

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­