Leo Adema Zaankanter

Als één van de organisatoren van de Samenloop voor Hoop is Leo Adema betrokken bij het evenement dat in juni wordt gehouden op sportpark Krommenie. In 2011 liep hij voor de eerste keer mee en werd aangestoken door het virus. En sindsdien zit ik ook in de organisatie.

Zaankanter Gerbrand de Lange

Gerbrand de Lange is voorzitter van de koepelorganisatie Openbaar Voortgezet Onderwijs Zaanstad (OVO). In deze functie zet hij zich in voor een goede samenwerking en een hoge kwaliteit van het onderwijs in Zaanstad. Voordat hij deze functie ging bekleden was hij vestigingsdirecteur van Compaen (VMBO) en namens de PvdA een zeer gewaardeerd raadslid in Wormerland. Een echte onderwijsman met oog voor de toekomst en goed onderwijs voor alle leerlingen.

Paul Kramer

Paul Kramer  is architect. Bekend van het sluishuisje op het  sluizencomplex in Zaandam. Eerder dit jaar sprak hij bij het Wij zijn Zaankanters Café over Tiny Houses of "klaine hoissies" zoals hij ze noemt. Hij pleit voor meer oog voor de schoonheid  van Zaanstad en het inzetten van de lokale bouwkracht.

Annemieke Goudsmit, rolstoelvriendelijk Zaanstad

Annemieke Goudsmit vraagt regelmatig aandacht voor een rolstoelvriendelijke stad. Daarnaast is ze binnen de PvdA Zaanstreek actief met de ondersteuning van de afdeling. Annemieke laat zich niet beperken en is een echte powervrouw.

Corrie Noom

Corrie Noom, kwam uit het onderwijs en was tot 2014 wethouder namens de PvdA in Zaanstad. Sinds kort is ze de enige vrouwelijke voorzitter van de Korfbal League. De bestuurder staat sinds deze zomer aan het roer bij KZ/Hiltex. Wat zijn haar plannen? Wat wil ze bereiken? Haar verhaal over KZ.

Ivan Nikolov

Onze Interim Burgemeester Ruud Vreeman (PvdA) neemt deze maand afscheid van de Zaanse politiek en schenkt zijn afscheidscadeau aan twee Zaanse projecten. Naast het Arie Lemsfonds heeft hij gekozen voor Stichting Budoclub "Choku".

Zaankanter André Drost

24 jaar lang was André Drost raadslid voor de PvdA en nog steeds zet hij zich in voor onze mooie streek. In de rol van voorzitter van vereniging De Zaanse Molen maakt zich hard voor het Molenmuseum. Onlangs werd een grote stap gezet naar realisatie van de Wereld van de Windmolen dat een plek moet gaan krijgen op de Zaanse Schans.

Paul Riteco

Paul Riteco is een rode-ondernemer puur sang. Naast Lab44 is hij eigenaar, resp. mede eigenaar van bierbrouwerij Hoop en twee restaurants in Zaanstad, waaronder De Hoop Op De Swarte Walvis.

Links

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­